Logo VRUBrandweer

Jeugdbrandweer Oefenweek
De Kleurrijke Jeugdbrandweer Oefenweek (KJO) is een jaarlijks terugkerende oefenweek
voor de jeugdbrandweerkorpsen binnen de VRU. Het doel van de oefenweek is om de
leden van de deelnemende jeugdbrandweerkorpsen een leuke week te bezorgen en
tegelijkertijd wat aspecten van het brandweervak bij te brengen.

 

OefenweekVideoHome

Over de oefenweek

Het doel van de oefenweek is om de leden van de deelnemende jeugd- brandweerkorpsen een leuke week te bezorgen en tegelijkertijd wat aspecten van het brandweervak bij te brengen.

Lees meer

Oefenrooster

Hier is het oefenrooster van de Jeugdbrandweer Oefenweek te vinden, in dit rooster staat omschreven wat we allemaal gaan doen tijdens de oefenweek.

Lees meer

Fotoalbum

Hieronder is het fotoalbum van de Jeugdbrandweer Oefenweek te vinden. De foto's worden tijdens het kamp dagelijks bijgewerkt.

Lees meer

Videoalbum

Hieronder is het videoalbum van de Jeugdbrandweer Oefenweek te vinden. De video's van 2013 zijn te bekijken tot 31 mei 2014, daarna zijn deze alleen op verzoek te verkrijgen.

Lees meer

Erkemeder courant

De Erkemeder Courant is hét nieuwsblad van de Jeugdbrandweer Oefenweek, in dit nieuwblad is voor en tijdens het kamp al het nieuws te volgen.

Lees meer

Contact

Heeft u vragen over de Jeugdbrandweer Oefenweek of wilt u een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Lees meer

U bevindt zich op de publiekssite van de brandweer in regio Utrecht. Bent u samenwerkingspartner, bestuurder of raadslid? Klik dan door naar VRU.nl »