Logo VRUBrandweer

Pers

fotograaf adamfagenPersberichten
Veiligheidsregio Utrecht verstuurt geen persberichten, maar plaatst algemeen nieuws op haar corporate website www.vru.nl en brandweergerelateerd nieuws op haar publiekssite www.vrubrandweer.nl. Via twitter attenderen we pers en publiek op nieuwsberichten (@vrutrecht).

Woordvoering
De operationeel woorvoerders van de brandweer zijn voor een toelichting op incidenten 24/7 telefonisch bereikbaar op: 06 51 98 34 01. We maken geen gebruik van persalarm, maar twitteren zeer actief over lopende incidenten. Wilt u in uw publicatie een foto van onze operationeel woordvoerders gebruiken? Neem dan contact met ons op via 088 878 16 60 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor beleidsmatige vragen en met vragen over een incident ouder dan 24 uur, kunt u tijdens kantoortijden bellen met 088 878 16 60 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Belangrijke documenten
Bent u op zoek naar beleidsdocumenten of andere belangrijke regelingen? Deze vindt u op onze corporate website.


Sociale media
Veiligheidsregio Utrecht zet de volgende sociale media in:


Veel van onze 67 brandweerposten hebben ook onofficiële websites of accounts op sociale media. Deze accounts en websites worden bijgehouden op persoonlijke titel en vertegenwoordigen niet de mening of visie van Veiligheidsregio Utrecht. 

Bunnik Website
Bunschoten Website
Abcoude Website
Vinkeveen Website
Eemnes Website
IJsselstein Website
Leusden Website
Benschop Website
Lopik Website
Renswoude Website
Achterberg Website
Elst Website
Soest Website
Breukelen Website
Kockengen Website
Loenen aan de Vecht Website
Nieuwer ter Aa Website
Zuilen Website
Vleuten Website
Amerongen Website
Doorn Website
Driebergen - Rijssenburg Website
Maarn Website
Woudenberg Website
Den Dolder Website

U bevindt zich op de publiekssite van de brandweer in regio Utrecht. Bent u samenwerkingspartner, bestuurder of raadslid? Klik dan door naar VRU.nl »