Logo VRUBrandweer

Open dagen

 

21258042Altijd al eens willen weten wat er nu eigenlijk in zo'n brandweerauto zit? Of een kijkje willen nemen in een kazerne? Bezoek dan één van de open dagen van de brandweer. Op diverse plekken in onze provincie kun je kennismaken met de mensen achter de ademluchtmaskers.

 

Open dagen
Dit jaar staan de volgende open dagen gepland:

Datum  Locatie   
26 mei Veenendaal  
2 juni Soest  
2 juni Den Dolder  
30 juni Leusden  
4 augustus  Doorn  
8 september Vinkeveen  
29 september Zeist  
29 september Bunschoten  

 

Brandweervaardigheidstoetsen 

Brandweervaardigheidstoetsen zijn oefeningen die worden georganiseerd onder de vlag van het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité. Deze oefeningen zijn  toegankelijk voor het publiek. Wil je de brandweer eens bij deze zeer serieus geënsceneerde oefeningen aan het werk zien? Kom dan vooral langs op een wedstrijddag.

Datum  Locatie  Klasse 
26 mei  Linschoten    Gewestelijk 1e ronde HD en 112

 

 

Jeugdbrandweerwedstrijden

Naast vaardigheidstoetsen worden ook jeugdbrandweerwedstrijden georganiseerd, hieronder een planning van de wedstrijden die binnen de VRU worden georganiseerd.

De jeugdbrandweerwedstrijden worden over het algemeen in de avonduren georganiseerd, wilt u meer informatie over de jeugdbrandweerwedstrijden neem dan contact meet ons op.

 

Datum  Locatie  Klasse 
18 mei Veenendaal Lage druk
22 juni Baarn Hoge druk
7 september Driebergen Lage druk
28 september Woudenberg Hoge druk
12 oktober Amerongen Lage druk

U bevindt zich op de publiekssite van de brandweer in regio Utrecht. Bent u samenwerkingspartner, bestuurder of raadslid? Klik dan door naar VRU.nl »